Voorruit vervangen Lommel

Goedkoopvoorruitvervangen.be komt elke dag aan huis in Lommel om uw autoruit te vervangen tegen een zeer interessante prijs. Wij werken volgens 3 eenvoudige stappen:

  • u vraagt geheel vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van uw autoglas in Lommel, dit kan zowel via de website als telefonisch. Indien u belt met 011-948111 weten onze callcentermedewerkers vaak al binnen een minuut de prijs te vertellen voor het vervangen van de voorruit.
  • mocht u op onze offerte in willen gaan, dan kunt u telefonisch of via de website een afspraak met ons maken. Uiteraard passen wij onze agenda aan aan die van u en komen wij op een locatie naar keuze in Lommel voor het plaatsen van de nieuwe autoruit
  • De monteur komt langs, vervangt in Lommel uw autoruit. Wij maken alles netjes schoon en nemen de oude autoruit mee terug. U hoeft zelf geen speciale plaats te verzorgen, wij komen ook op locaties die niet overdekt zijn. Het enige dat u dient te doen is de auto te openen, wij regelen de rest voor u.

Pats..! Een scheur in uw raam. Dit brengt vaak hoge kosten met zich mee. Indien u niet verzekerd bent voor ruitschade moet u zelf de kosten betalen voor het vervangen van het autoglas. Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven en wij komen graag in de regio Lommel bij de klanten aan huis zonder extra kosten door te berekenen. Indien u dus glasbreuk heeft en niet verzekerd bent (dus alleen BA verzekerd bij glasbreuk) zijn wij de juiste partner. Waar de grote ruitschade bedrijven in België vaak de dubbele prijs berekenen voor exact hetzelfde glas als ons, adviseren wij u om als u woonachtig bent in de regi Lommel uw ruitvervanging door goedkoopvoorruitvervangen.be te laten doen! Wij vervangen de ruit die niet verzekerd is voor ruitschade perfect met een kwalitatief originele ruit. Wij geven dan ook garantie op al het door ons afgeleverde werk. Indien uw autoruit niet is verzekerd voor ruitschade, vervangen wij voordelig bij u! Laat u verrassen door de mogelijkheden van ons bedrijf op het gebied van ruitschade.

Wij vervangen ook uw autoruit op locatie in:  HasseltGeel & Bree

autoruit vervangen lommel